Heeft u vragen?

(0182) 612 125

Ons bedrijf

De Rooij B.V. is een groothandel in levensmiddelen en is gevestigd in Waddinxveen.

Wij hebben een regulier assortiment levensmiddelen, een gedeelte partijhandel levensmiddelen en een breed assortiment levensmiddelen voor kerstpakketten.

 

Ons reguliere assortiment leveren wij aan supermarkten, levensmiddelen groothandels, levensmiddelen webshops en markthandelaren. Onze reguliere assortiment treft aan onder het tabblad "Groothandel"

 

Daarnaast doen wij veel partijen levensmiddelen. Wilt u partijen aanbieden of wilt u op de hoogte worden gehouden van dit assortiment horen wij dat graag. U ontvangt onze aanbiedingen dan voortaan per mail.

 

Levensmiddelen voor kerstpakketten / food voor kerstpakketten leveren wij aan kerstpakketten handelaren. Dit brede assortiment van ruim 2000 producten treft u aan onder het tabblad "Kerst"

Van dit hele assortiment kunt u ook monsters aanvragen voor uw showroom of kerstpakket. Graag bekijken wij met u de mogelijkheden.

 

Naast import van verschillende producten zijn wij ook uw partner voor export van Nederlandse levensmiddelen. Ons assortiment kunnen we waar dan ook ter wereld leveren.

 

Als er vragen zijn over onze producten, of als u producten mist in ons assortiment dan horen wij dat graag. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de levensmiddelenbranche kunnen wij eigenlijk alle producten leveren, of een goed alternatief bieden!